duntelco

طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی

نتایج کنکور سراسری 99

دفترچه انتخاب رشته تجربی

طرح شهاب چیست

روش صحیح مطالعه فیزیک کنکور ریاضی 1400

روش صحیح مطالعه زبان خارجه کنکور سراسری 1400

روش صحیح مطالعه دین و زندگی کنکور سراسری 1400

قوانین نظام وظیفه دانشگاه در زمان ثبت نام

بهترین منبع تست کنکور انسانی 1400

روش صحیح مطالعه شیمی کنکور ریاضی 1400

کتب کمک درسی کنکور هنر 1400

بودجه بندی دروس عمومی کنکور سراسری 1400

کارنامه سبز ارشد 99

ثبت نام ارشد 1400

زمان اعلام نتایج تکمیل ظرفیت کنکور 99

زمان تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد 99

نحوه ثبت نام تکمیل ظرفیت کنکور سراسری 99

زمان تکمیل ظرفیت کنکور 99

شرایط ثبت نام کنکور ارشد 1400

هزینه ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد 1400

دانلود دفترچه ثبت نام کنکور ارشد 1400

نحوه ثبت نام کنکور ارشد 1400

فرم پیش نویس ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد 1400

مدارک لازم ثبت نام کنکور ارشد 1400

زمان ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد 1400

شرایط انتقالی دانشگاه آزاد

مدارک مورد نیاز انتقالی دانشگاه آزاد

جدول همترازی نقل و انتقالات دانشگاه آزاد

سامانه منادا دانشگاه آزاد

سهمیه تغییر رشته هیئت علمی در کنکور 99 چگونه است

زمان انتقالی دانشگاه سراسری 99

پیوندها
  • ۰
  • ۰

شنیده می شود که عده ای از خانواده ها به دانش آموزان خود می گویند که درس بخوانید و مطالعه کنید، اما هیچ یک از آنها به فرزندان خود نمی گویند که چطور مطالعه کنید. آگاهی از روش های صحیح درس خواندن، در نحوی ی مطالعه و کیفیت آن اهمیت بسزایی دارد. برای مثال زمانی که می خواهید درس ریاضی را مطالعه کنید، اگر با روش صحیح خواندن این درس آشنایی داشته باشید، فهم این درس برای شما راحت تر می شود و مفاهیم و مطالب را بهتر یاد می گیرید. خانواده ها باید این مطالب را به دانش آموزان خود انتقال دهند تا دانش آموز  در این مقاله، به طور کلی شمارا با چند روش صحیح درس خواندن ششم دبستان آشنا می کنیم.

برای دریافت مشاوره در زمینه روش های صحیح درس خواندن می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی دانتل با شماره 02126295595 تماس بگیرید.

منبع: روش های صحیح درس خواندن (ششم دبستان)
 

روش های صحیح درس خواندن برای ششم دبستانی ها

از جمله این روش ها می توان به موارد زیر اشاره داشت :

تندخوانی

تند خوانی یکی از روش های صحیح در درس خواندن است. اما شاید برای شما سوال باشد که چگونه؟ زمانی که ما یک مطلب را تند می خوانیم، به ذهن اجازه فکر کردن به مطالب دیگر را نمی دهیم. اگر ما یک مطلب را آهسته مطالعه می کنیم، وقت اضافه به ذهن می دهیم و ذهن از همین وقت اضافه برای فکر کردن به مطالب و موضوعات متفرقه استفاده می کند و در نتیجه حواس پرتی ایجاد می شود. تندخوانی موجب تمرکز حواس می شود و این تمرکز ما را در یادگیری بهتر یاری می کند.

عبارت خوانی

عبارت خوانی به معنای خواندن عبارات و جملات به جای خواندن کلمات است. در این روش باید سرعت خواندن را با سرعت اندیشیدن هماهنگ کنیم. اگر این هماهنگی و سرعت وجود نداشته باشد، ذهن از فعال بودن باز می ماند و مسائل دیگر، ذهن را به خود مشغول می کند.

خواند اجمالی

نمونه گیری صحیح از نکات مهم و اساسی و صرف نظر کردن از جزئیات را خواندن اجمالی می گویند. در این روش، خواننده باید مطالب و نکات مهم را از جزئیات و مطالب اظافی کتاب درسی جدا کرده و آنها را سامان دهی کند و سپس به مطالعه بپردازد. با هدف گذاری و مشخص نمودن زمان مطالعه و میزان دشواری کتاب، می توان به بالا بردن دقت و تمرکز حواس کمک کرد.

خواندن تجسسی

کسی که به دنبال چیزی می گردد، حتما به آن دست پیدا می کند. خواندن تجسسی، طراحی انواع سوالات جزئی و کلی و مطالعه دقیق برای دست یابی به پاسخ این سوالات است. خواندن تجسسی به دانش آموز کمک می کند که مطالب دشوار و سخت را تجزیه و تحلیل نموده و مفاهیم را بهتر درک کند. هدف خواندن تجسسی، گسترش دامنه ی تمرکز است. مطالعه ی درس ها به این روش، علاقه ی دانش آموزان را نسبت به درس بیشتر می کند و باعث می شود که دانش آموز مطالب درسی را به حافظه بسپارد. این روش از طریق تحریک حس کنجکاوی، برای غلبه بر تنبلی و کسلی به دانش آموز کمک می کند.

منبع: روش های صحیح درس خواندن (ششم دبستان)

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی